Τεστ για τον Κορονοϊό Covid-19 κατ οικον

Η Νοσηλεία Τώρα αναλαμβάνει την εξέταση για το νέο κορονοϊό Covid -19 στο σπίτι, με αξιοπιστία και χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές. Εξειδικευμένος νοσηλευτής σας επισκέπτεται στο χώρο που βρίσκεστε, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία, και λαμβάνει το απαραίτητο δείγμα ανώδυνα και σε πολύ λίγο χρόνο.

Εξέταση για τον Κορονοϊό Covid – 19

Η δειγματοληψία γίνεται μέσω ρινοφαρυγγικού δείγματος. Στη συνέχεια τα δείγματα μεταφέρονται άμεσα σε εξειδικευμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια ώστε να πραγματοποιηθεί ο ενδεδειγμένος μοριακός έλεγχος (RT-PCR).

Drive Through Covid-19 Test

Παρέχουμε, επίσης, την υπηρεσία Drive Through Test Covid-19. Οι εξειδικευμένοι μας νοσηλευτές λαμβάνουν το δείγμα από τον εξεταζόμενο, χωρίς εκείνος να χρειάζεται να εξέλθει από το όχημά του, γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές σε σειρά, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια.

Η λήψη δείγματος δύναται να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα, σε οποιοδήποτε σημείο το επιθυμείτε, μέσα από το αυτοκίνητό σας, με τον ειδικό στυλεό. Υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί είτε μοριακός έλεγχος (PCR test), είτε rapid test, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, καθώς επίσης και για περισσότερα άτομα ταυτόχρονα.

Ο χρόνος και τρόπος λήψης των αποτελεσμάτων, είναι όμοιος με την κατ’ οίκον εξέταση.

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού.

Ενδείξεις για την πραγματοποίηση της εξέτασης

Τα συμπτώματα για την πραγματοποίηση του τέστ, περιλαμβάνουν:

  • Επίμονος πυρετός
  • Έντονος και επίμονος ξηρός βήχας
  • Δύσπνοια
  • Μυαλγίες
  • Πονοκέφαλος
  • Ατονία

Πολλοί ασθενείς δεν εμφανίζουν καθόλου ή έχουν ελαφριά συμπτωματολογία, οπότε, αν υπάρχει η υποψία νόσησης από κορονοϊό, λόγω συγχρωτισμού με ύποπτο κρούσμα μπορείτε να κάνετε το τεστ, ώστε να ελεγχθεί.

Το τέστ, επίσης, ενδείκνυται και για τις περιπτώσεις εκείνων που έχουν νοσήσει και θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχουν αποθεραπευτεί και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Αποτελέσματα Εξέτασης

Τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι διαθέσιμα άμεσα, μέσα σε 24 ώρες, πιθανόν και μέσα στην ημέρα. Στην περίπτωση που το τεστ βγει θετικό, αυτό είναι οριστικό. Κατά την περίοδο όμως επώασης του ιού, αυτός δεν είναι ανιχνεύσιμος ακόμη.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο 2105710088 για Αθήνα και στο 2310262888 για Θεσσαλονίκη, για περισσότερες πληροφορίες και κλείστε το ραντεβού σας.