Οξυγονοθεραπεία - Οξυγόνο Στο Σπίτι

Η Νοσηλεία Τώρα παρέχει την υπηρεσία οξυγονοθεραπεία κατ’ οίκον, άμεσα όλο το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο. Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποιημένος για την άριστη λειτουργία του. Η τοποθέτησή του γίνεται από έμπειρο προσωπικό, το οποίο παρέχει επιπλέον πλήρη εκπαίδευση χρήσης του. Σε πολύ σπάνια περίπτωση βλάβης εγγυόμαστε την άμεση αντικατάσταση. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα ενοικίασης, καθώς και αγοράς του εξοπλισμού.

Ιατρικό οξυγόνο στο σπίτι ενοικίαση – παραγγελία

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ή παραγγελίας ιατρικού οξυγόνου στο σπίτι από τη Νοσηλεία Τώρα είναι:

  • Δυνατότητα παράδοσης στο σπίτι σας μέσα σε 2 ώρες
  • Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι υπερσύγχρονοι και πιστοποιημένοι για τη λειτουργία τους
  • Τοποθετούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εκπαίδευση σε εκείνους που θα τις χειρίζονται
  • Μπορούν να μετακινηθούν άνετα σε οποιοδήποτε χώρο, μέσα ή έξω από το σπίτι, καθώς είναι ελαφρείς συσκευές και διαθέτουν ροδάκια
  • Παρέχουμε δωρεάν τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο
  • Για οτιδήποτε χρειαστεί, εξειδικευμένος τεχνικός μπορεί να επέμβει άμεσα, όλο το 24ωρο
  • Σε περίπτωση βλάβης, γίνεται άμεση αντικατάσταση της συσκευής
  • Ανάλογα τις ανάγκες σας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ή ενοικίασης της συσκευής σε χαμηλές τιμές

Η τοποθέτηση και ρύθμιση του εξοπλισμού της οξυγονοθεραπείας, γίνεται μετά από οδηγίες του Πνευμονολόγου, ώστε να καθορίσει τη ροή (πόσα Lt), τις ώρες και τον τρόπο χορήγησης του π.χ. με ρινική κάνουλα, μάσκα Venturi.

Το οξυγόνο χρειάζεται σε πολλούς ασθενείς για να υποστηρίξει και να παρατείνει τη ζωή. Στόχος της είναι να βοηθήσει μέσω της οξυγόνωσης των ιστών να μειωθεί το έργο της καρδιάς σε ασθενείς με δύσπνοια, ελαττώνοντας τη θνησιμότητα τους.

Πολλοί ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), με καρδιακή ανεπάρκεια, πνευμονική υπέρταση δεν λαμβάνουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της φυσιολογικής αναπνοής. Έτσι χρειάζεται να χορηγηθεί οξυγόνο συμπληρωματικά για να διατηρήσουν φυσιολογική την αναπνευστική τους λειτουργία.

Για να συνταγογραφηθούν πλέον οι συμπυκνωτές οξυγόνου, ο ασθενής θα πρέπει να έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της εξέτασης αερίων αίματος.

Είναι πολύ σημαντικό, οι οδηγίες του Πνευμονολόγου να ακολουθηθούν με προσοχή και συνέπεια, διότι η χορήγηση χαμηλότερου η υψηλότερου μίγματος οξυγόνου μπορεί να επιδεινώσει την υπάρχουσα αναπνευστική νόσο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105710088 για Αθήνα και στο 2310262888 για Θεσσαλονίκη, για περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελία ή ενοικίαση συσκευής οξυγόνου.