Νοσηλεία Τώρα - Ενδοφλέβια Χορήγηση Ορού Αντιβιώσεων

Η Νοσηλεία Τώρα σας προσφέρει μία εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη νοσηλεία στο χώρο σας χορηγώντας όλων των ειδών των ενδοφλέβιων ορών και αντιβιώσεων, τοποθετώντας περιφερικό φλεβοκαθετήρα.
Όλοι οι οροί μπορούν να χορηγηθούν στο σπίτι, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Βάση των οδηγιών του οικογενειακού σας Γιατρού, καθορίζεται η καταλληλότερη θεραπεία (η συχνότητα και το είδος του ορού).
Η αντιμετώπιση της αφυδάτωσης ενός ασθενή γίνεται κατά κύριο λόγο πλέον στο σπίτι, με τη χρήση του κατάλληλου ορού βάση της κλινικής εικόνας και κατόπιν αιματολογικού ελέγχου.

Είδη Ενδοφλέβιων Ορών

Οι συχνότεροι τύποι των ενδοφλέβιων ορών που χρησιμοποιούνται για την ενυδάτωση στο σπίτι είναι οι παρακάτω:
Φυσιολογικός ορός (N/S 0.9%)
Ορός γλυκόζης (D/W 5%)
Ringer Lactate (R/L)

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Νοσηλεία Τώρα αναλαμβάνει την ενδοφλέβια χορήγηση ορών και αντιβιώσεων και μέσω Port-a-cath (μόνιμος κεντρικός φλεβικός καθετήρας)
Έχουμε επίσης την δυνατότητα να αναλάβουμε την παρεντερική διατροφή στο σπίτι.

Ενδοφλέβια χορήγηση αντιβιώσεων

Σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος γιατρού σας, μπορεί να χορηγηθεί κάθε είδους αντιβίωση. Ο εξειδικευμένος νοσηλευτής μας παραμένει δίπλα στον ασθενή καθ’ όλη τη διάρκεια της χορήγησης της αντιβίωσης, ώστε να προληφθούν τυχόν κίνδυνοι (θρόμβωση-σπάσιμο φλέβας, διακοπή ροής, αλλεργική αντίδραση).

Για την δική σας διευκόλυνση, όλα τα αναλώσιμα υλικά (οροί, ενέσεις, φλεβοκαθετήρες, συσκευές ορού) που θα χρειαστούν για την διαδικασία της φλεβοκέντησης (τοποθέτηση περιφερικού φλεβοκαθετήρα), όλη τη φαρμακευτική αγωγή (IV Βιταμίνες, αντιβιώσεις, γαστροπροστασία, διουρητικά κλπ) καθώς και το στατώ ορού περιλαμβάνονται στο πακέτο της νοσηλείας.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας online ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105710088 για Αθήνα και στο 2310262888 για Θεσσαλονίκη. Εξειδικευμένος νοσηλευτής καταφθάνει άμεσα στον χώρο σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης βρίσκεστε.