Η συμμετοχή μας πλέον, στα διεπιστημονικά συνέδρια αποτελεί υποχρέωση μας, όντας ενεργοί στο χώρο των επαγγελματιών υγείας, ακούγοντας, συζητώντας αλλά και προτείνοντας στους συναδέλφους τα τεκταινόμενα του κλάδου μας, αλλά και όλες τις νέες αλλαγές που επίκεινται στο μέλλον.

Έτσι λοιπόν και η συμμετοχή μας στο 5ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική. Το Συνέδριο έλαβε χώρα το περασμένο τριήμερο (8-11 Ιουνίου) στον τόσο σημαντικό χώρο της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών.

Το Συνέδριο ήταν άκρως επιτυχημένο, τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από πλευράς θεμάτων, στο οποίο συντελέσαμε και εμείς σαν εταιρία, με την συμμετοχή εργαζομένων μας στις παρουσιάσεις εργασιών.

Κλείνοντας, να τονίσουμε την αναγκαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών και να συγχαρούμε το Ι.Ν.Ε.Π.Υ. για την άψογη λειτουργία του Συνεδρίου.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...