Η συμμετοχή μας στα διεπιστημονικά Συνέδρια, αποτελεί ύψιστης σημασίας τόσο για την συνεχή επιμόρφωσή μας, στον ήδη σημαντικό τομέα μας, όσο και για την ενημέρωση μας για νέες πρακτικές και διαδικασίες που διενεργούνται στο χώρο μας.

Η Εταιρία μας, Νοσηλεία Τώρα, φροντίζει πάντα να είναι up to date σε όλα να μείζων θέματα των επαγγελματιών υγείας, και για τον λόγο αυτό, επιτελείο μας βρέθηκε στην Πορταριά κατά το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου 2021, όπου και συνέβη το 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας, το οποίο διοργανώθηκε από τον ΙΝΕΠΥ και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία.

Η παρουσία μας σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ήταν άκρως επιτακτική και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς είχαμε την τιμή να έχουμε παρουσία στα προεδρία των θεματολογιών, τοποθετώντας έτσι και εμείς ένα λιθαράκι για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...