Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, καθώς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρακολούθηση των εργασιών του Διεπιστημονικού Συμποσίου – ΙΝΕΠΥ, το οποίο έλαβε χώρα στο Καρπενήσι το περασμένο τριήμερο.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα από όλο το φάσμα της Νοσηλευτικής, σε συνδυασμό με τις άλλες επιστήμες, πάντα με κέντρο τον νοσηλευτή και την εξέλιξη της γνώσης του στο χώρο, ξεπερνώντας οποία προβλήματα δημιουργούνται, καθώς επίσης και τον ασθενή, δίνοντας βάση στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών της φροντίδας του.
Σαν Νοσηλεία Τώρα, θέλουμε να συγχαρούμε το ΙΝΕΠΥ για όλη τη διοργάνωση και τη θεματολογία, καθώς για ακόμη μια φορά έδειξε τον άκρατο επαγγελματισμό του σαν ίδρυμα, αλλά και τις τόσο στοχευμένες ομιλίες, που αν μη τι άλλο προσφέρουν γνώση.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...