Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19, η χρήση της προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι απαραίτητη και έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Στη Νοσηλεία Τώρα, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν, λόγω της έλλειψης που έχει παρουσιαστεί, αλλά και του υψηλού κόστους που επωμίζονται όλοι για την προμήθεια προστατευτικών μασκών, προχωρήσαμε σε μία ακόμη δωρεά. Προσφέραμε βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες προσώπου για όλα τα παιδιά αλλά και το προσωπικό του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα παιδιά και τους εργαζομένους στη δομή, αλλά και προσωπικά τον διευθυντή του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κ. Επαμεινώνδα Λοράνδο για την θερμή αποδοχή της προσφοράς μας.

Δείτε παραπάνω την ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλαν.

Το χαμόγελο τους μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε. Υποσχόμαστε και στο μέλλον να συνδράμουμε με κάθε δυνατό μέσο στο σπουδαίο τους έργο.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...