Η συμμετοχή μας στην έκθεση Health Wellness Fitness Expo 2022, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου, τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες, περνώντας από το booth μας, ενημερώθηκε για όλο το φάσμα υπηρεσιών μας εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για πιθανή μελλοντική συνεργασία.
Στις παρακάτω φωτογραφίες, απεικονίζεται σύσσωμο το εμπορικό τμήμα, μαζί με τον κ. Γκέκα CEO της εταιρίας, το ποιο πρωτοστάτησε στην έκθεση εκπροσωπώντας την εταιρία μας.
Στη δεύτερη φωτογραφία, είχαμε την τιμή να έχουμε συνομιλία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.κ. Αυγενάκη, ενημερώνοντας τον για τις δράσεις μας στο χώρο, οποίος μας συνεχάρη για την συνεισφορά μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος για τον τρόπο λειτουργίας μας.
Σαν Νοσηλεία Τώρα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για άλλη μια συμμετοχή μας σε μια τέτοιου βεληνεκούς έκθεση και προετοιμαζόμαστε ήδη τις μελλοντικές μας συμμετοχές .

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...