Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτών, η εταιρία μας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Σχολή Επιστημών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής.

Συγκεκριμένα, η παρουσία μας βρισκόταν σε ειδικό booth στον εκθεσιακό χώρο που Πανεπιστημίου, όπου γινόταν απευθείας ενημέρωση από τους εξειδικευμένους ανθρώπους της εταιρίας, σχετικά με την απορρόφηση στον χώρο του Homecare και την πολύ γρήγορη ανάπτυξη που λαμβάνει ο κλάδος.

Με ιδιαίτερη χαρά, συμμετείχαμε και στην κεντρική ομιλία της Ημέρας Καριέρας, παρουσιάζοντας στους μελλοντικούς νοσηλευτές και εν δυνάμει εργαζομένους στον κλάδο, τα προτερήματα της εργασίας στον χώρο του Homecare, τονίζοντας τόσο τις αν μη τι άλλο μεγάλες απολαβές, όσο και την εξέλιξη των δυνατοτήτων τους αλλά και την ενδεχόμενη εξέλιξη της καριέρας τους.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια, αναγνωρίζοντας ότι σαν leader του χώρου, μπορούμε να τους μεταδώσουμε το knowhow της μελλοντικής επιτυχίας, από την εργασία στην εταιρία μας, τονίζοντας μας ότι είμαστε το κάτι διαφορετικό που ψάχνουν στην επερχόμενη καριέρα τους.

Είμαστε αισιόδοξοι πως συμβάλαμε και εμείς, έτσι ώστε η νέα γενιά νοσηλευτών, να λάβει όλη την ενημέρωση, για τον τόσο καινοτόμο και συνάμα αποδοτικό, χώρο του Homecare.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...