Η διεθνής έκθεση Medica αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση για τον ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό στο κόσμο και πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Düsseldorf της Γερμανίας, αποτελώντας μέρος συνάντησης των κορυφαίων ανθρώπων του κλάδου της ιατρικής και των ιατρικών μηχανημάτων /ιατρικών αναλώσιμων.
Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Νοσηλεία Τώρα παρευρέθηκε, γνωρίζοντας πρώτοι νέα ζητήματα καθώς και νέες πρακτικές στο χώρο της υγείας, τα οποία εφαρμόζοντας τα, βελτιώνουμε την διαδικασία των υπηρεσιών μας, έχοντας ως κύριο μέλημα την ποιοτική αντιμετώπιση των ασθενών μας με τη μέγιστη ποιότητα.
Είναι υποχρέωση μας να παρευρισκόμαστε σε όλα τα παγκόσμια σημαντικά γεγονότα του κλάδου μας, γνωρίζοντας έτσι από τους πρώτους , όλα τα νέα τεκταινόμενα και τις νέες διαδικασίες που εναλλάσσονται στην παγκόσμια υγεία.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...