Η Νοσηλεία Τώρα, έχοντας αποδεδειγμένα ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων, πασχίζοντας καθημερινά να ανταπεξέλθει πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις των αναγκών που προκύπτουν από τους ασθενείς, καθώς επίσης και την αποδεδειγμένη αποσυμφόρηση του εθνικού συστήματος υγείας που πλήττεται καθημερινά τον τελευταίο χρόνο, προσπαθεί παράλληλα να δείξει έμπρακτα και το φιλανθρωπικό πρόσωπο σαν εταιρεία προς την κοινωνία.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την χορηγική μας συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου. Πρόκειται για φιλανθρωπική δράση της εταιρείας μας, που ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για 3 ολόκληρους μήνες.

Η Κιβωτός του Κόσμου αποτελεί Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, ο οποίος έχει επιδείξει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας χιλιάδες ανθρώπους, τόσο σε υλικό εξοπλισμό, όσο και σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη και υποστήριξη νομικού χαρακτήρα.

Ανέκαθεν η Νοσηλεία Τώρα ήταν αρωγός σε ομάδες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και θα συνεχίσει να το κάνει, βοηθώντας και στηρίζοντας δομές της κοινωνίας μας που το έχουν ανάγκη, βάζοντας ένα λιθαράκι στον καθημερινό μεγάλο αγώνα που δίνεται χρόνια τώρα από όλους.

Είναι τιμή μας και αποτελεί μείζων προτεραιότητα μας, η βοήθεια μας προς τον Άνθρωπο.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...