Βαδίζοντας πάντα με σταθερά αλλά συνεχώς ανοδικά βήματα, στο τέλος μιας αν μη τι άλλο εποικοδομητικής και παραγωγικής χρονιάς, άλλη μία διάκριση για την εταιρία μας, Νοσηλεία Τώρα, έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες.

Πιο συγκεκριμένα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και συνάμα υπερήφανοι, καθώς βραβευτήκαμε μέσω της Ethos Media και πιο συγκεκριμένα για τα βραβεία Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, στα οποία συμμετείχαμε στις κατηγορίες Business Model Start-up και Business Growth Start-up, όπου κατακτήσαμε και στις δύο κατηγορίες την πρώτη θέση.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την ψήφο σας, αναδεικνύοντας το έργο μας, που συνεχίζεται καθημερινά και απρόσκοπτα, στον αγώνα της διατήρησης της Δημόσιας Υγείας.

Οι εν λόγω επιτυχίες, έρχονται να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την εταιρία μας, ακολουθώντας κατά γράμμα το project plan και φυσικά την αναγνώριση προς την αγορά, από μία εταιρία Νοσηλείας Κατ΄ Οίκον, οι οποία προσπαθεί με τις τόσο στοχευμένες ενέργειές της, να θέσει νέα υψηλά standards στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα στον νεοσύστατο κλάδο της Νοσηλείας Κατ’ Οίκον.

Σας παραθέτουμε το κείμενο της ευχαριστήριας ομιλίας του CEO της Νοσηλεία Τώρα, κ. Γκέκα Κωνσταντίνου, κατά την διαδικτυακή, φέτος λόγω πανδημίας, βράβευση:

Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους,

Εκ μέρους όλης της ομάδας της Νοσηλεία Τώρα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Εthos Media, που υπό την καθοδήγηση του κου Ουζούνη δίνει την ευκαιρία με τον πιο επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο να διακριθούμε για το έργο μας και να δεσμευτούμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης, ως μέλος του Elevate Greece θέλω να κάνω ειδική μνεία στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας η οποία λειτουργεί σαν αρωγός και συνεισφέρει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην αξιοποίηση εργαλείων για την προώθηση και την ανάπτυξη της καινοτομίας.
Εμείς σαν εταιρεία έχοντας υλοποιήσει με ίδια κεφάλαια μια συνεχή γεωμετρική ανάπτυξη προσθέτοντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας και επενδύοντας στις συνεργασίες, στην έρευνα και στην καινοτομία δεσμευόμαστε ότι η βράβευση αυτή θα αποτελέσει κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχίες.

Το μοντέλο της ανάπτυξης της εταιρείας βασίστηκε στην επαγγελματική εξειδίκευση στον σύγχρονο εξοπλισμό και στην διεθνή έρευνα.
Η δημιουργία συνεργασιών, καθώς και η ενσωμάτωση εργαλείων μετρήσιμων δεδομένων που συμβάλλουν στην έρευνα με σκοπό την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, δημιούργησε ένα εταιρικό μοντέλο συμμετοχικής διακυβέρνησης πολλαπλών πεδίων.

Ο στόχος μας για αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων εργαλείων όπως το equifund και η συμμετοχή μας σε ερευνητικά προγράμματα θα προσδώσει την προσδοκώμενη υπεραξία στην υλοποίηση έργου και στην εγχώρια ανάπτυξη.
Κλείνοντας θέλω να αναφέρω ότι η εταιρεία συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με συνεισφορές και δράσεις και ελπίζω η βράβευση μας να αποτελέσει κίνητρο για όλον τον επιχειρηματικό κόσμο που θέλει να επενδύσει στην καινοτομία με σκοπό την ανάπτυξη καθώς το θεσμικό τοπίο πλέον διευκολύνει και στηρίζει αυτές τις δράσεις.

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...