Βαδίζοντας ολοταχώς ως το τέλος του έτους, προετοιμάζοντας ήδη τα σχέδια για το άνοιγμα του νέου κύκλου που θα ανοίξει με την έλευση του το νέο έτος, δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε με καλύτερο τρόπο τον κύκλο των δράσεων μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχοντας γίνει πλέον θεσμός η συμμετοχή μας, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το πολύ μεγάλο έργο που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, άνθρωποι οι οποίοι μόνο χαρά έχουν να προσφέρουν δίχως να επιδιώκουν ανταπόδοση. Αυτή ακριβώς είναι η αξία της ανιδιοτέλειας, να δίνεις δίχως να προσδοκάς ανταπόδοση.

Ο λόγος λοιπόν, για την εκπομπή “The Mappes Show“, που με τον ραδιοφωνικό μαραθώνιο στο My Radio 104.6 fm, έχουν θεσπίσει τη συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό αγώνα.

Φέτος, η δράση έγινε για το παλαιότερο φιλανθρωπικό οργανισμό της χώρας, με τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Είμαστε διπλά χαρούμενοι, καθώς η ανάγκη για στήριξη ατόμων με οποιαδήποτε αναπηρία, αποτελεί προτεραιότητα μας.

Έτσι λοιπόν και εμείς σαν Νοσηλεία Τώρα, συνεισφέραμε, ώστε να γίνουμε και εμείς αρωγοί στον τόσο μεγάλο και σημαντικό αγώνα.

Βλέποντας να συνεχίζονται τέτοιες δράσεις, γινόμαστε ολοένα και περισσότερο αισιόδοξοι και αυξάνονται οι ελπίδες μας για την καλύτερη πορεία της κοινωνίας μας.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...