Η Νοσηλεία Τώρα, συμμετείχε άκρως επιτυχημένα για πρώτη φορά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στον ενιαίο χώρο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στο περίπτερο 7, στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων του Elevate Greece.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς παρουσιάσαμε στους επισκέπτες, τόσο τις άκρως ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, όσο και τον άνισο, πλην όμως επιτυχημένο αγώνα, που δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε ενάντια όχι μόνο στην πανδημία του Covid19, αλλά και των καθημερινών αναγκών που προκύπτουν στον τομέα της υγείας. Θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός, ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ενδιαφέρονται να μάθουν για την νοσηλεία κατ’ οίκον και να την εντάξουν στον τρόπο πρόληψης και αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων υγείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βρεθήκατε με φυσική παρουσία και ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να καταλάβετε τι σημαίνει Κατ’ οίκον Νοσηλεία αλλά και την αναγκαιότητα του επαγγελματισμού στο χώρο μας .Τέλος, να απευθύνουμε ιδιαίτερο ευχαριστήριο χαιρετισμό , στον κ.κ. υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον κ.κ. υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, και τον κ.κ. Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, καθηγητή Αθανάσιο Κυριαζή, οι οποίοι με περίσσια χαρά και προσμονή, συζήτησαν μαζί μας, μεταξύ άλλων τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας μας στον νεοσύστατο και πολλά υποσχόμενο χώρο της Νοσηλείας Κατ’ οίκον καθώς επίσης και την επιπλέον βοήθειά μας , στην αποσυμφόρηση της τόσο επιβαρυμένης κατάστασης των δημοσίων δομών υγείας.

Σαν Νοσηλεία Τώρα, σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τα μελλοντικά προγραμματισμένα και συνυφασμένα με την εποχή ανοδικά βήματα μας.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...