Την στιγμή που θα αποφασίσεις να σταματήσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου, θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι από την επιτυχία. Η παραπάνω πρόταση αντικατοπτρίζει πλήρως την ρότα που έχουμε χαράξει ως Νοσηλεία Τώρα, καταφέρνοντας εκτός από επιχειρηματικές επιτυχίες, να καταγράφουμε και συνεχόμενες παρουσίες σε γεγονότα τα οποία αποτελούν ετήσια milestones για την ευρύτερη κοινότητα της Παγκόσμιας Υγείας.

Επ’ αυτού, έχοντας στο DNA μας την συνεχή ανακάλυψη νέων διαδικασιών και υπηρεσιών , αλλά και τον εμπλουτισμό των ήδη υπάρχων , παρευρεθήκαμε στην τόσο σπουδαία παγκόσμιας εμβέλειας διεθνή έκθεση MEDICA, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, με συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο γεγονός, καθώς, γυρίσαμε γεμάτοι με νέες ιδέες, νέες πρακτικές και καινοτόμες διεργασίες, που ως μόνο στόχο έχουν να διατηρήσουν στα ύψη το ήδη υψηλό status υπηρεσιών μας.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...