Η Νοσηλεία Τώρα, με την ολοένα αναπτυξιακή της πορεία και όντας άρτια προσαρμοσμένη στα διεθνή πρότυπα εταιριών, θέλησε αρχικά να εναρμονιστεί με τις αποδεδειγμένα σωστές διαδικασίες και έπειτα να πιστοποιηθεί για το σύνολο αυτών.

Έτσι λοιπόν, είμαστε για ακόμα μία φορά, στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε, πως η Νοσηλεία Τώρα, έχει πλέον πιστοποιηθεί με το διεθνές σήμα ISO9001 : 2015, το οποίο αποτυπώνει έμπρακτα την επιμέλεια και την σωστή και παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται στο φάσμα των υπηρεσιών μας.

Επιπλέον, εκτός της πιστοποίησης ISO9001 : 2015 , η εταιρία Νοσηλεία Τώρα και πάλι αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας που βιώνουμε, έχοντας βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωπη με τον ιό, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ορθή εξυπηρέτηση των ασθενών μας, καταφέραμε και αποκτήσαμε πιστοποίηση COVID SHIELD , την πλέον αναγνωρισμένη πιστοποίηση σχετικά με την πανδημία που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Τέλος, να σας αναφέρουμε πως η εταιρία μας, γίνεται η πρώτη εταιρία Κατ’ οίκον Νοσηλείας, που καταφέρνει και πιστοποιείται με τα διεθνή σήματα ISO9001:2015 και COVID SHIELD, τοποθετώντας για ακόμη μία φορά το πήχη ακόμα ψηλότερα και φυσικά αποδεικνύοντας έμπρακτα την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Δείτε και κατεβάστε τα πιστοποιητικά εδώ.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...