«Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις».

Όραμα, στόχος, πλάνο, εφαρμογή, επιτυχία.

Η παραπάνω φράση ήταν η απαρχή της υλοποίησης και οι λέξεις που την ακολούθησαν, η συνταγή της επιτυχίας.

Με πολύ μεγάλη χαρά , ανακοινώνουμε πως η Νοσηλεία Τώρα, έχοντας κατοχυρώσει την παρουσία της στην Αττική με πολύ μεγάλη επιτυχία, ξεκινά τη δραστηριότητα της και στη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη.

Το μέρος διαφορετικό, όμως η συνταγή ίδια, καθώς η εμπειρία μας από όλα αυτά τα χρόνια του καθημερινού αγώνα και της παρουσίας μας στον κλάδο της νοσηλείας κατ’ οίκον, αποτελεί το εχέγγυο για την δεδομένη επιτυχία σε ακόμη μία πόλη της Ελλάδας.

Η πρώτη σκέψη για το άνοιγμα υποκαταστήματος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προέκυψε στην παρουσία μας στην ΔΕΘ 2021, όπου με μεγάλη περηφάνια βρεθήκαμε να εκπροσωπούμε τον χώρο της Κατ’ οίκον Νοσηλείας, παρουσιάζοντας τότε από το booth μας, όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες του κλάδου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που μας ώθησε ώστε να μπει στα άμεσα σχέδια της εταιρίας, το άνοιγμα σε μια νέα αγορά, κρατώντας όμως υψηλά την ποιότητα των πιστοποιημένων υπηρεσιών μας. Ούτε δύο χρόνια μετά, έχοντας μελετήσει πάρα πολύ, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το εγχείρημά μας .

Η αρχή της ανάπτυξης, αποτελούσε τον βραχυπρόθεσμο στόχο που είχαμε θέσει σαν εταιρία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς χωρίς βιασύνη, με αργά και σταθερά βήματα, κατορθώσαμε να το πετύχουμε, χωρίς να έχουμε αλλοιώσει στο παραμικρό, το DNA της εταιρίας, το οποίο μας έκανε να ξεχωρίσουμε και το σημαντικότερο να παραμείνουμε στην κορυφή.

Η Νοσηλεία Τώρα Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα στοίχημα αλλά και μία ηθική επιβράβευση, καθώς είμαστε σε θέση να μεταδώσουμε την γνώση και την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, ανεβάζοντας και εκεί τον πήχη των κατ’ οίκον υπηρεσιών στα ψηλότερα στρώματα που θα μπορούσε να φτάσει, έχοντας και εδώ σαν στόχο, το κοινό καλό των συνανθρώπων μας και την καλυτέρευση των συνθηκών τέλεσης πρωτοβάθμιας φροντίδας στο σπίτι, αυξάνοντας κατά κόρον τη γκάμα των υπηρεσιών που γίνονταν κατ’ οίκον έως τώρα στην πόλη.

Με την υλοποίησή του παραπάνω στόχου, ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω ανάπτυξη, έχοντας αν μη τι άλλο την προσδοκία, να γνωρίσει όλο και περισσότερος κόσμος, τον τόσο χρηστικό κλάδο του HOMECARE.

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...