Το περιοδικό του startupper.gr, το οποίο ασχολείται με θέματα σχετικά τις startup εταιρείες στην Ελλάδα, φιλοξένησε στις σελίδες του τελευταίου τεύχους (#26) τη Νοσηλεία Τώρα και τον CEO της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Γκέκα. Το περιοδικό, στην έντυπη έκδοσή του, κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε, γίνεται μία σύντομη παρουσίασης της πορείας της εταιρείας, από τη σύλληψη της ιδέας και την ίδρυσή της, έως και σήμερα, καθώς και αναφορά σε σημαντικές δράσεις και βραβεύσεις που έχει λάβει. Γίνεται επίσης αναφορά και στα μελλοντικά σχέδια, που αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Η δημοσίευση αυτή αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της πολυετούς προσπάθειας της εταιρείας μας, για την ολοκληρωμένη παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας και στήριξη του μελλοντικού οράματός μας. Ευχαριστούμε θερμά το startupper.gr!

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...