Στις επόμενες ημέρες, οπότε και θα αρχίσει η σταδιακή άρση των περιορισμών για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19, η χρήση της μάσκας θα είναι απαραίτητη για την προστασία της υγείας μας και την αποτροπή διασποράς του ιού. Θα είναι μάλιστα υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στη Νοσηλεία Τώρα, συναισθανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν, τις ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί και θέλοντας να προσφέρουμε όπου είναι δυνατόν κατά την δύσκολη αυτή περίοδο, δωρίσαμε επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες για όλους τους επωφελούμενους με αυτισμό και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Αυτιστικών Ατόμων “ΣΕΙΡΙΟΣ”, στο Γέρακα και της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων “ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ”, στη Ζίτσα Ιωαννίνων, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

Η αποδοχή τους ήταν συγκινητική και μας γεμίζει ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!

Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ θερμή επιστολή!

Δείτε εδώ την ευχαριστήρια επιστολή που μας απέστειλε ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Π.Α.Α.:

https://www.autismgreece.gr/component/content/article/10026-thanks/541-efxaristiria.html?Itemid=104

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...