Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2022, Ο Δημος Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής Υγείας (ΙΝΕΠΥ) διοργάνωσε κοινωνική δράση πρόληψης αναπνευστικών παθήσεων στην Πλατεία Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 10:00-13:00, με τη χορηγία της Νοσηλεία Τώρα.

Στη δράση αυτή, εξυπηρετήσαμε συνολικά 237 ανθρώπους. Συγκεκριμένα πραγματοποιήσαμε 221 Covid19 Rapid Tests από τα οποία τα 13 διαγνώστηκαν ως θετικά. Επιπλέον , πραγματοποιήθηκαν σε 195 συνανθρώπους μας μετρήσεις ζωτικών σημείων που περιλάμβανε και μέτρηση Σακχάρου , εκ των οποίων είχαμε 19 αποκλίσεις φυσιολογικών τιμών .

Τέλος, η δράση περιλάμβανε και την πνευμονολογική εκτίμηση από εξειδικευμένο γιατρό , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, υπηρεσία η οποία πραγματοποιήθηκε σε 163 συνανθρώπους μας.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες , πραγματοποιήθηκαν εντελώς δωρεάν, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας «Νοσηλεία Τώρα».

Κωνσταντίνος Γκέκας

Ο Κωνσταντίνος Γκέκας είναι εξειδικευμένος νοσηλευτής, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της νοσηλείας κατ' οίκον. Εξαιτίας της βαθιάς αγάπης του για το αντικείμενο και της διάθεσης για ουσιαστική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ίδρυσε την εταιρεία "Νοσηλεία Τώρα".

Όλα τα άρθρα

Πείτε μας τη γνώμη σας...