Γενική Εξέταση Αίματος εντός 5 λεπτών στο σπίτι

Η εξέταση αίματος είναι από τις πιο σημαντικές και συχνές εργαστηριακές εξετάσεις που μπορούν να αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας σας και να βοηθήσουν στην διάγνωση διαφόρων παθήσεων, όπως αναιμία, παθήσεις του θυρεοειδούς, διαβήτη, έλλειψη βιταμινών κ.ά..

Η εταιρεία Νοσηλεία Τώρα παρέχει την επαναστατική υπηρεσία “Γενική Εξέταση Αίματος εντός 5 λεπτών στο σπίτι”. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε μια πλήρη αιματολογική εξέταση (CBC) στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία;

Η υπηρεσία της Γενικής Εξέτασης Αίματος εντός 5 λεπτών στο σπίτι είναι πολύ απλή και βολική:

 • Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή τη σελίδα ραντεβού στην ιστοσελίδα μας και κλείστε ένα ραντεβού για την εξέταση αίματος στο χώρο που επιθυμείτε.
 • Ένας εξειδικευμένος νοσηλευτής  μας θα έρθει στο χώρο σας την ημέρα και την ώρα που θα έχετε επιλέξει, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
 • Ο νοσηλευτής κάνει την αιμοληψία με μία μικρή βελόνα, χωρίς να προκαλέσει πόνο ή αιμάτωμα.
 • Το αίμα, αφού τοποθετηθεί πρώτα σε ένα κιτ αρνητικής πίεσης, συνδέεται στη συνέχεια σε μια “κασέτα”, η οποία εισάγεται σε φορητή συσκευή που πραγματοποιεί ανάλυση αίματος με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
 • Μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά, θα λάβετε τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος, σε μια εύκολη και κατανοητή μορφή. Θα μπορείτε να δείτε τις τιμές των διαφόρων παραμέτρων του αίματος, με την επισήμανση των διαφορετικών τύπων και των πιθανών ανωμαλιών.
 • Ο νοσηλευτής θα σας δώσει ένα έντυπο με τα αποτελέσματα της εξέτασης αίματος, το οποίο θα μπορείτε είτε να το δείξετε στον γιατρό σας, είτε να τα στείλουμε εμείς άμεσα σε εκείνον.

Γιατί να επιλέξετε την υπηρεσία μας;

Η υπηρεσία “Γενική Εξέταση Αίματος εντός 5 λεπτών στο σπίτι” είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία που σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

 • Εξοικονόμηση χρόνου: Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε, να περιμένετε ή να αναβάλετε την εξέταση αίματος λόγω έλλειψης χρόνου. Μπορείτε να κάνετε την εξέταση αίματος στο σπίτι σας ή το χώρο που θα ορίσετε, στην ώρα που σας βολεύει.
 • Ακρίβεια και αξιοπιστία: Η εξέταση αίματος που κάνουμε είναι πολύ ακριβής και αξιόπιστη, καθώς χρησιμοποιούμε μια σύγχρονη και πιστοποιημένη συσκευή που αναλύει τα αίμα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Η συσκευή έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει λάβει ρυθμιστική έγκριση για χρήση στην ΕΕ.
 • Εύκολη και κατανοητή μορφή: Θα μπορείτε να δείτε τις τιμές των διαφόρων παραμέτρων του αίματος, όπως το πλήθος των ερυθρών και των λευκών αιμοσφαιρίων, των αιμοπεταλίων, τον αιματοκρίτη κ.ά. Θα μπορείτε επίσης να έχετε μια εικόνα των στοιχείων του αίματος, με την επισήμανση των διαφορετικών τύπων και των πιθανών ανωμαλιών.
 • Εκτύπωση αποτελεσμάτων: Ο νοσηλευτής σας παραδίδει τα αποτελέσματα εκτυπωμένα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης αποστολής απευθείας στον θεράποντα ιατρό σας.
 • Επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση: Διαθέτουμε έμπειρους και καταρτισμένους νοσηλευτές, που θα έρθουν στο σπίτι σας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα σας προσφέρουν μια επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση.
 • Ευελιξία και προσαρμοστικότητα: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την ημέρα και την ώρα που θα κάνετε την εξέταση αίματος στο χώρο σας, ανάλογα με το πρόγραμμα και τις ανάγκες σας. Η εταιρεία μας σέβεται την ιδιωτικότητα και την εμπιστοσύνη σας και διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και εμπιστευτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να κάνετε εξέταση αίματος στο σπίτι σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 5710088, ώστε να κλείσετε το ραντεβού σας άμεσα. Η Νοσηλεία Τώρα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για άμεση και αξιόπιστη εξέταση αίματος στο σπίτι.